Over RB Bouwadvies

Het geven van onafhankelijk en deskundig advies aan particulieren en bedrijven, en het begeleiden van het projecten.
Door mijn grote netwerk is elk project door mij te begeleiden, vanaf het vervangen van 1 kozijn tot de complete nieuwbouw van een woonhuis met bedrijfsgebouw, en van een restauratie van een rijksmonument tot het seriematig onderhoud van diverse wooneenheden. Met mijn brede, onafhankelijke en uitgebreide kennis onderscheid ik mij van mijn concurrenten.

Mijn doel is om een toonaangevend adviesburo in de regio te worden, die uitstekend staat aangeschreven, en vooral bekend is vanwege zijn onafhankelijke en deskundige advies.

Mijn belangrijkste doelgroep zijn particulieren of bedrijven die een initiatief hebben om te gaan verbouwen of bouwen, maar verder nog geen idee hebben waar ze moeten beginnen. Vanaf het 1e initiatief kan ik hen adviseren en begeleiden in hun te maken keuzes.

Een deskundig maar bovendien onafhankelijk bouwkundig adviesburo voor partikulieren en bedrijven, die initiatieven/plannen hebben, maar niet weten hoe en waar te starten en welke kosten daarmee gepaard gaan. Ik geef mijn opdrachtgevers een eerlijk, onafhankelijk en deskundig advies.

Ik kan echt onafhankelijk advies geven, zonder enige belangenverstrengeling en zonder enig voorbehoud, omdat ik me aan niemand hoef te verantwoorden, behalve mijn opdrachtgever/klant.
Bij mij krijgen ze betrouwbaar onafhankelijk deskundig advies, zonder verdere verplichtingen. Na mijn advies zijn ze vrij om met wie dan ook zaken te doen.
Wil men in eigen beheer bouwen dan kan ik ook de benodigde begeleiding en controle tijdens de uitvoering verzorgen.

Particuliere en bedrijfsmatige opdrachtgevers vanaf het 1e initiatief tot en met de oplevering geheel te begeleiden, te adviseren en te sturen in het bouwproces.

Mijn objectiviteit behoud ik door altijd open en eerlijk te blijven naar mijn klanten en opdrachtgevers.

Grote bedrijven willen af van hun vast personeel, en huren liever tijdelijke adviseurs, calculators of werkvoorbereiders in.

Lid van Koninklijk Instituut Van Ingenieurs
Prijsopgaven, transacties en leveringen geschieden volgens de leveringsvoorwaarden RVOI – 2001 (KIVI)